Rezept Caesar Salad

 
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Kochrezept / Rezept Caesar-Salad

Caesar-Salad

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Kennwort: HANDY rezept 27912
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Küchentipp: Ochsenschwanzsuppe !
Wegen der langen Garzeit sollten Sie Ochsenschwanzsuppe unbedingt in einem Schnellkochtopf schmoren. Außerdem sollten Sie darauf achten, dass der Metzger Ihnen nur Stücke von einem Ochsenschwanz gibt. Ansonsten sind die Garzeiten evtl. sehr unterschiedlich, wegen der unterschiedlichen Altersklassen.

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Informationen zum Rezept:

Eiweiss: 0 *
Fett: 0 *
Kohlenhydrate: 0 *
Nährwert: 0 KJ / 0 Kcal. *
Bemerkungen: *
Rezept
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Einkaufsliste / Zutaten:
Zutaten für: 6 Portionen / Stück
2  romaine lettuce medium sized
1 Tas. white bread, diced
12 El. olive oil (4+8)
3  garlic cloves, crushed
1 El. salt, approx.
4  anchovy fillets, finely chopped
1  lemon (juice of)
1  egg raw, or coddled 1 minute
1 El. ground pepper (approx.)
1 Tas. parmesan cheese, grated
Zubereitung des Kochrezept Caesar-Salad:

Rezept - Caesar-Salad
Wash the lettuce, dry well, and refrigerate until ready to serve. Saute the diced bread in 4 tbsps. olive oil, whit the crushed garlic cloves, over medium heat until the croutons are delicately browned and crisp. Add additional oil if necessary. Remove the garlic and drain the croutons on absorbent paper. Break the lettuce into bite-size pieces and place in chilled salad bowl. Add the 8 tbsps. of olive oil, salt and pepper, and toss well so that every leaf is coated. Break the egg into the bowl; squeeze lemon juice over it an toss thoroughly. Add chopped anchovies and grated cheese and toss again. Lastly, add the croutons, toss gently and serve immediately. This salad, which has become an American classic, was created by a restaurateur named Caesar Cardini in Tijuana, Mexico, over a Fourth of July weekend during the Prohibition era! :Stichwort : Salad :Stichwort : Romaine lettuce :Erfasser : Hans Schlaepfer :Erfasst am : 22.08.2000 :Letzte Änderung: 22.08.2000 :Quelle : Culinary heritage :Quelle : of the United States :Quelle : 1976, Hilton International

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